Over ons

Bas & Teddy tussen de tulpen

Ik (Bas) ben Labradorgids.nl gestart omdat ik gek ben op labrador retrievers. Van kleins af aan droomde ik al van een hond, maar toch duurde het nog tot mijn 15e levensjaar voordat het er eindelijk van kwam. Onze eerste hond werd – hoe kan het ook anders – een labrador retriever. Vanaf dag één was ik op slag verliefd op dit hondenras en kon ik me geen leven zonder hond meer voorstellen.

Toen ik eenmaal uit huis ging, besefte ik hoe gehecht ik was geraakt aan onze labrador. Geen hond meer die je enthousiast begroet bij thuiskomst en geen maatje meer om even lekker mee te ravotten, te wandelen of te knuffelen. Omdat er in mijn huurwoning geen huisdieren waren toegestaan, was het helaas niet mogelijk om zelf een labrador te kopen. Dit veranderde toen ik en mijn vriendin in oktober 2021 verhuisden naar een koopwoning. Lang hebben we hier niet zonder hond gewoond, want een kleine drie maand later konden we Teddy ophalen, een red fox labrador.

Aangezien ik al jarenlang dag in dag uit een labrador retriever om mijn heen heb, durf ik wel te stellen dat ik dit hondenras inmiddels behoorlijk goed ken. Toch loop ik zo nu en dan tegen problemen aan en zit ik soms met vragen over bijvoorbeeld de gezondheid of het gedrag van labrador retrievers. Dit gebruik ik als inspiratie voor de blogs. Ik word er zelf wijzer van en help jou om het beste labrador-baasje te worden! In de blogs komt praktisch alles over labradors aan bod, waardoor je ongetwijfeld nieuwe dingen leert over dit hondenras. Doe er je voordeel mee!


Blijf op de hoogte van alles over labradors!

Wil je het beste baasje worden voor je labrador? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Labradorgids.nl en ontvang maandelijks handige informatie en leuke tips en weetjes over dit hondenras. Als bedankje stuur ik je GRATIS mijn mini e-book '15 tips voor een gelukkige labrador retriever'.